top of page

Cases

Samen met onze partners onderneemt Xeelas de digitale transformatiereis. Dat transformatie bij Xeelas centraal staat, verklapt onze bedrijfsnaam; Xeelas betekent namelijk transformatie. Met kwalitatief hoogwaardige technologie en betrokken engineers ondersteunt Xeelas zijn partners tijdens hun digitale reis. Lees hoe we dat doen.

Bredenoord 

“Samen met Xeelas hebben we robuuste hardware ontwikkeld die zelfs werkt onder de extreme omstandigheden waaraan onze machines worden blootgesteld. Deze IoT-oplossing helpt ons de kosten te verlagen en onze waarde voor de klant te vergroten.”

1300+

Connected
Gensets

1000+

Connected
Diesel Fuel Tanks

€750K+

Savings a year in operational costs

Jaap Fluit
CEO, Bredenoord

Van den Bosch

“De kracht van Xeelas zit in de aanpasbaarheid van het hardwareplatform. Dit stelt hen in staat om een unieke functionaliteit te leveren met hun product – wat ons een groot concurrentievoordeel geeft en meer waarde voor onze klanten levert.”

1000+

Connected
containers

500+

Connected
trailers

Pirke van den Elsen.jpeg

Pirke van den Elzen
Chief Digital Officer, 

Van den Bosch

Ballast Nedam

“De wereld verandert en door dit soort projecten kunnen we ons blijven ontwikkelen. De samenwerking met Xeelas hierin was zeer prettig. Onze medewerkers hebben door de open houding van Xeelas veel geleerd en ons proces is sneller en accurater geworden door de automatisering rondom onze machines.”

jeffrey-hoffmann-xeelas.png

Jeffrey Hoffmann

Directeur,

Ballast Nedam Materieel

Dixi Nederland

“Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Xeelas. Het belangrijkste hierin is voor ons de tijd en energie die ze steken in het luisteren naar onze behoeftes.”

Connected
Assets

renee-schreuder-xeelas.png

Rene Schreuder

Directeur, Dixi Nederland

200+

bottom of page