top of page
DJI_0270_PRECOMP_1920_1.jpg

Over Xeelas

Ontmoet team Xeelas

Wij zijn een team van engineers. Wij willen onze partners helpen succesvol te zijn in de nieuwe digitale wereld. We zijn avontuurlijk en pragmatisch. Daarom ontwikkelen wij vooruitstrevende IIoT-oplossingen voor vooruitstrevende bedrijven. Bedrijven die de dienstverlening aan hun klanten willen optimaliseren met behulp van nieuwe technologie.

Het DNA van Xeelas

Wij werken dagelijks met de nieuwste techniek. Dat beïnvloedt de manier waarop wij naar de wereld en de industriële sector kijken. Je kunt onze visie zien als de dubbele helix van Xeelas, waar we uit zijn opgebouwd. Die bouwstenen verklappen wie wij zijn. Waar wij voor staan. En wat je van ons kunt verwachten. Onze vijf bouwstenen zijn:

Continu innoveren

Continu innoveren met een flinke dosis lef. Niet stoppen met het ontwikkelen en het testen van nieuwe oplossingen.

Flexibele organisatie structuur

Het behouden van onze flexibele organisatie structuur. Zo kunnen we blijven meebewegen met nieuwe ontwikkelingen en met de behoeften van onze partners.

Kwalitatief hoogwaardige IoT-producten

Kwalitatief hoogwaardige IoT-producten ontwikkelen die doen wat ze moeten doen in de veeleisende wereld van onze partners.

Business cases mogelijk maken

Praktische applicaties ontwikkelen die steeds meer business cases mogelijk maken voor onze partners. De sleutel van ondernemen is namelijk de ander.

Schaalbaarheid creëren

Met nieuwe technologie schaalbaarheid creëren. Partners moeten met minder kosten meer productie kunnen draaien.

IMG_4011.jpg

Contact

Neem contact met ons op

We hebben een passie voor 2 zaken: IoT en industriële machines. Laat ons jou helpen om die twee technieken bij elkaar te brengen. Neem contact met ons op. 

bottom of page